[Product Review] Minyak Herba Asma

#ProductReview
Petua untuk parent yang ada anak kecik
.
.
Kalau budak-budak bawah 5 tahun ni, bila datang selesema batuk, memang risau sebab lambat baik. Sampai satu tahap, anak kena usung pi buat Neb. Tu belum lagi jenuh nak handle dorang kan? Kesian weh! Pengalaman aku sebab si adik pernah kena warded (age: 6 month) 1 bulan 2 kali berturut sampai kena duduk HDU ward. Monitor closely sebab osigen dia suddenly drop. Kena lung infection.
.
.
Hari-hari sedut kahak pagi petang. Dengar dia melalak, dengan mak dia pun melalak. Kahak campur darah. Hoi ngeri! Neb sejam sekali. 1 minggu kematu dalam ward.
.
.
Masa tu tak ada minyak ni. Tapi thanks giler kat Ain Deli sebab introduce aku minyak ni. Ni dah botol ke 4 aku repeat. Bila anak start selesema dan batuk, makin kerap aku sapu. Alhamdulilah cepat baik berbanding aku bagi ubat kat dorang. Sekarang si adik dah lama tak kena neb walaupun selesema. Amjad aritu kena sebab stok dah habis, tak sempat nak carik kat dealer.
.
.
So korang yang ada anak kecik, ni benda wajib hangpa bawa pergi mana2. Sekarang tiap kali lepas mandi mak sapu kat dorang. Mencegah. Orang tua pun ok. Tapi aku malas nak pakai sebab nak bagi kat anak. So mak rela kena neb. Mahai gak harga sebab botol dia kecik je. Hihi.
.
.
#iklantakberbayar


- Posted using BlogPress from my iPhone