#AmirAmjad 94days 3months 2 days




Assalamualaikum





Aku baru sahaja masuk office. Baru selesai checkup dan cucuk amjad untuk 3 bulan. Tadi menangis sikit-sikit. Abah dia puk puk, diam terus. Masa ibu bawa 2 bulan dulu, lama dan kuat pula dia menangis. Tak pandai betul handle bila dia macam tu. hihi.





Berat = 5.2kg
Tinggi = 59cm





Tadi sebelum pergi kerja, singgah tengok buah hati tu dulu. Tok ma dia cakap badan dia dah panas sikit. Terus bagi ubat demam. hope dedar la demam dia tu. Kalau tak ibu terpaksa pecut balik.





Tadi yang kelakarnya, amjad berbunyi-bunyi menyembang dengan nurse lagi satu. Padahal nurse tu tak pandang dia pun. Memang, anakku ni terlebih ramah tamah. suka sembang. dia akan pandang orang sampai orang pandang dia semula. tegur orang sentiasa. ikut siapalah perangai awak ni ye sayang?




Sekian.

1 comment:

  1. as salam...jemput ke blog sy =)

    http://intan-mohamad.blogspot.com/

    ReplyDelete