Welcome to the world AA

Assalamualaikum

Maaf sepi tanpa berita. Mungkin ada certain yang dah tahu, alhamdulilah aku dah selamat melahirkan putera sulung kami pada 3 may 2013 bersamaan jumaat pada jam 3.08pm lepas solat jumaat. Baby diberi nama Amir Amjad dilahirkan secara normal di Salam medical center.

Alhamdulilah, sekarang dah bertambah kuat sedikit untuk update story terbaru. Sekarang baby Amjad dah pun berusia 10 hari bermakna dah 10 hari aku berpantang. Insyallah next entri aku akan cerita pasal pengalaman bersalin. Betul kata orang, kita hanya mampu baca pengalaman orang tapi setiap orang akan alami sendiri pengalaman bersalin sendiri.

Insyallah aku juga akan ceritakan pengalaman berpantang. Pantang biasa-biasa! Tak adalah extreme sangat. Yang penting nak dapatkan tubuh badan yang ideal. Wah! Baca dek laki den mau dia gelak guling-guling. Eh nak cari alat penimbang lah. Ni bagitahu secara maya kat suami. Hihi.

Baby Amjad still bf dari hari ke 2 until now. Kenapa hari ke2 baru start bf. Akan aku story next entri ye. Suprise.

Baby Amjad in the house!

9 comments:

  1. Tahniah Epa...
    welcome to the world Amjad... hehe

    ReplyDelete
  2. Epa, congrats!!! comelnya Amjad...

    ReplyDelete
  3. congrats epa..yey..xsbr tunggu baby sendiri lak kua..hihi

    ReplyDelete
  4. Tahniah dear! Bestnya nama baby..hehehe

    ReplyDelete
  5. I am not capable of view this web site correctly on chrome I feel there is a problem

    Also visit my homepage - having trouble getting pregnant with second baby

    ReplyDelete
  6. Τhiѕ paгagгаph іs genuinely a
    nicе one іt hеlps new the
    web viewers, who are wishing in favoг of blogging.


    Also visit my ωeb ρagе :: Same Day Payday Loans

    ReplyDelete
  7. tahniah epa..selamat berpantang :)

    ReplyDelete
  8. ӏt's the best time to make some plans for the future and it is time to be happy. I've read this publish and if I may I want to recommend you some fascinating issues or tips.
    Мaybe you cоuld write next articleѕ referring
    to this artіclе. Ι desire to read even morе isѕues арproximately it!


    Here is my web-site: small loans

    ReplyDelete