Baby Expo Pilihan 2013






Assalamualaikum


Berikut adalah beberapa (sebenarnya ada 3 saja) pilihan baby expo yang berkemungkinan untuk aku terjah. wah! tak sedar diri. Sempat nak pergi expo. Menjadi pilihan memandangkan kesenangan dan tak perlu susah payah kesana sebab boleh heret suami pergi sekali (alasan) 




Boleh survey stroller (lambat lagi nak beli) or baju baby



Ni macam confrim nak pergi sebab dekat dengan tempat kerja suami. Ramai yang rembat baby coat murah-murah kat sini.




Ni banyak pampers baby yang murah-murah


10 comments:

  1. yey..tqah pon nak p..yg sogo tu tatau nk g ke x.. skrg pon jusco ade baby fair.. xmurah sgt pon

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihi yg sogo tu epa xpegi pon. Malas nk masuk kl. Bole naik tre tp tu lagi malas. Haa br tau smlm jusco pon ada. Tp pegi jusco kecik je. Rembat gakla brg smlm smpi 100++ tp baju still consider mahal la kn?

      Delete
  2. Plan bak pergi yg klcc tu, huhu, x sabar

    ReplyDelete
    Replies
    1. itula, ramai yang nak pergi sana kan?

      Delete
  3. So far baby expo yg best bawah todaypublishing...sbb mvec 3 hall fully utilised...

    Baju bajan leh tggu pureen warehouse sale...tp ramai sgt2 org...

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeke? bile pureen warehouse sale?? kalau lambat sgt susah, sebab sekarang pun dah tak larat nak jalan jauh2

      Delete
  4. hi..salam kenal..done follow you...sudi2kanlah follow sy jgk:-)

    http://kucingsenyap.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. Pureen slalu bulan apr, july, dec...exact tarikh xde tp kat klcc nnti ada booth pureen ( tp rega xsemurah time warehouse sale la)

    ReplyDelete