bye bye 2012, welcome 2013




Sepatutnya entri ini keluar dulu baru entri sebelum ni. Lambat. Maafkan jela ye? Meh kita review perjalanan 2012. 2011, 2012 semuanya berlalu dengan kenangan yang cukup manis. Moga-moga 2013 akan menjadi lebih manis :)




Januari 2012 - Sibuk dengan persiapan kahwin. Duit mula mengalir macam air. Mama pun dah mula pencen. so dapatlah tolong aku sikit-sikit.




Februari 2012 - Sambil-sambil tu sibuk mencari rumah sewa. Bulan ini berlalu dengan cukup pantas.




March 2012 - Tunggu hari-hari terakhir di tempat kerja lama. Alhamdulilah. dapat kerja yang lagi stabil.




April 2012 - Bermula kehidupan di tempat kerja baru. seronok. Besday en tunang last as bujangan. Next year jadi bapak budak pulak.




Mei 2012 - Busy dengan kerja di pejabat dan persiapan kahwin.




Jun 2012 - Kahwin + Besday = seronok! 




Julai 2012 - Bermula kehidupan as husband dan wife. Mula belajar untuk kenal 1 sama lain. hidup sebumbung ni lain macam sikit.




August 2012 - Puasa dan raya as wifey. Susah juga nak handle. tapi seronok benda baru.




September 2012 - Penantian akhirnya kemuncak. hihi. our baby started to progress. 




October 2012 - mulai merasa apa itu morning sickness. Nasib baik boleh handle lagi.




November 2012 - Alhamdulilah punya hubby yang sanggup layan kehendak wifey dia. 




December 2012 - Berjaya harungi trimester pertama dengan success! kehidupan makin seronok.




Buat secara ringkas sahajalah. Karang jemu pulak orang nak membaca. so next 2013.....



Azam tahun baru 2013 - Lepas beranak nak kurus! kembali ke bentuk asal or lagi kurus. hehe




Good luck semua!


No comments:

Post a Comment