kerja banyak! tapi cuti raya dah sampai.

Siapa cakap bulan puasa dapat rehat? Siapa cakap bulan puasa tak payah pergi site? Siapa cakap bulan puasa boleh duduk kat work station sambil surf internet dengan aircond yang sangat sejuk. Siapa cakap?? Ah stress!

Emotional lebih-lebih pula. Letih la kaki ni jalan. Hari-hari kerja luar. Harini aku ponteng 1 meeting. Malas. Petang ni ada meeting dekat majlis, tapi nampak gayanya kena setelkan monthly report pula.

Ok fine. Daaaa! Hihi.

Published with Blogger-droid v2.0.6

4 comments:

  1. rapid k.l????cik mah slalu p rapid k.l as vendor rapid..hehhe..slalu p workshop elektrik...

    ReplyDelete
  2. ah kata byk keje tapi rajin je mengapdate. membongak je ni

    ReplyDelete
  3. ah kata byk keje tapi rajin je mengapdate. membongak je ni

    ReplyDelete
  4. ah kata byk keje tapi rajin je mengapdate. membongak je ni

    ReplyDelete