Idea sekangkang kera



Assalamualaikum




Semalam pulang ke rumah PIL ada makan-makan sempena birthday anak buah. budak-budak punya lah ramai. yang peliknya, budak-budak semua nak lekat dengan kami. MIL cakap 'jangan-jangan dah ada tak?'





tanda-tanda ada, tapi check pagi tadi -ve. tunggu sahaja minggu ni. ada rezeki adalah kan?





semuanya di tangan Tuhan.





Blog sudah makin bersawang. Alahai, ruginya nak buat coretan. tapi pandang blog, idea tak datang. Progress? Now dah masuk rumah sewa dan kami sudah bermula tugas sebagai suami isteri. Minggu ni merupakan minggu ke 2. Rumah sudah makin kemas. Insyallah, once pc saya selamat diformat oleh encik suami, saya akan update coretan kahwin dan juga progress rumah sewa.




Rumah saya ada line internet. seronok! boleh online bila encik suami pergi kerja.




eh, tiba-tiba ada idea. tunggu next entri lah. haha.




8 comments:

  1. dah ada anda..insya-Allah
    saya doakan semua yg terbaik utk Epa & suami

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh salah... *dah ada Tanda
      typo pulak~

      Delete
    2. hehehe. tq awak! tak mahu berharap sangat. takut pulak. :)

      Delete
  2. antara tugas suami dirumah-tgk tv, main tenet, main elekopter, pusing2 umah, baring, dan mintak bini buatkan neskape ketika melepak. ahaks ahaks ahaks

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  4. waa bestnye tahniah
    pray for me too.
    moga2 ade rezeki jugak

    ReplyDelete