bebelan hal kerja dan exam PTD, wedding masih pending.



Assalamualaikum


Fuh, fuh, bersawang sekejap blog. Kelmarin nak update blog cerita wedding progress, laptop buat hal. Semalam pula keluar setel few things. So mannyyyyy things happen last week. Memang havoc. Tapi tak sempat nak cerita, balik rumah penat.


1 hari sampai 2 kali meeting. Budak baru memang kena banyak belajar. Hehe. Ni pun baru balik dari meeting kat bangsar. Dengan pc aku ni dah request line internet still tak dapat. Susah betul. Just boleh tengok email sahaja. Sedih!


Wedding? Alhamdulilah, setelah apa yang jadi, insyallah ada hikmah. Dugaan orang nak kahwin ni lain macam kan? Kena kuatkan diri. Amin.


Minggu ni dapat panggilan lagi untuk exam ptd. Kali 2 ambil. Kurang study berbanding last year. Tak sempat nak curi masa kat office. Curi masa time meeting sahaja. Adoi.


Yang bestnya, ada site possession on 12hb pagi-pagi pukul 1.30am. Di station hang tuah. Dorang suruh aku pergi tengok, kalau tak ada exam, boleh saja. Kerja malam wei. Tapi masalahnya, aku tak pergi training lagi. Pasal nama boleh tercicir. Tak pergi training susah sikit nak masuk track. So, tengoklah pada bos aku. Sebab aku kalau nak masuk kena ada supervision dari orang yang dah pergi training.


Nanti kita update lagi ye? Next entri. Rindu semua!


For those yang ambil exam ptd, good luck! Kita di smk seksyen 11. Jumpa tegur-tegur lah nanti.


Published with Blogger-droid v2.0.4

2 comments: