Review: Solemanization bunting & bride reception banner



*schedule post*






Sesi review banner & bunting. sebenarnya dah lama proceed dengan banner & bunting. Kalau perasan dekat checklist pun dah cross.






tempah dari CheapCheap. So far, dorang quote price paling murah. Dah nama pun cheap kan? aku berurusan dengan kak faseha. mula-mula slow sedikit. mungkin sebab tengah cuti. Then bila dah start design, laju saja kerja akak ni. Banyak kali guna tukar layout, tapi mereka still layan dan ikut kehendak kita. nice.






oh, design kat bawah ni, semua design yang memang sedia ada. Kalau korang minta untuk design baru pun boleh. no hal punya.







Aku tempah bunting nikah size 2x6 feet dan banner sanding size 3x10 feet untuk digantung masa kat dewan.







tapi kami juga dapat free 2 bunting 2x6feet sebab tempah sekali dengan kad kahwin. perancangannya, beliau ambil 1, aku ambil 1. bunting free ni akan diletakkan dekat pintu masuk sirim nanti.



Price: RM30 + design




Price: RM75 + design





sebarang pertanyaan, boleh pergi ke facebook CheapCheap. Click here.





Atau, korang boleh email sendiri cheapcheapdp [at] gmail [dot] com







dorang bukan setakat buat wedding banner / bunting tau. Macam-macam lagi. semua harga sangat-sangat-sangat berpatutan.







Rasanya bunting & banner ni dah siap, tunggu masa nak ambil sahaja. nanti kalau dah dapat aku bagi 2nd teaser live punya!



7 comments: