Habiskan saki baki.




b2b lain pun dah buat entri. Kalau nak tahu story, bacalah blog b2b lain. ada dorang cerita.






malas nak komen banyak-banyak. masing-masing dah besar nak jadi isteri orang, ibu. Patut dah boleh fikir. Maaf kalau terkena tempiasnya.







Direct to the point senang. orang faham maksud kita.







group dah tak macam dulu. aku pun dah slow. dan aku tahu lepas tukar kerja aku akan jadi makin slow. sudah masuk 2 bulan before wedding. banyak benda nak kena settle.







hurm, better concentrate to my blog. senang cerita.







b2b yang kita dah pernah meet up. keep in touch. we still friends kan?



5 comments:

  1. hai epa..=)
    semalam baca kisah camni jugak kat blog suria..huhu
    kite tak smpat nak masuk grup lagi, dah dengar macm2 kisah..huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe. group ok sebenarnya. cuma ianya berada diluar kawalan sekejap. :)

      Delete
  2. ha'ah group ok..
    cuma terlalu byk konflik sejak² nih..
    kalau epa perasan b2b yg mule² dlu dh ramai slow kan..?
    huhu..jd silent reader je lah kite ;D

    ReplyDelete
  3. b2b pon ade grup kat fb ek?? blogger bride forever tu ke??

    ReplyDelete
  4. hish apa jadi sbnrnya nih? haha...nmpk sgt x amek port apa jadi kat group...kisah I dgn kakak Jakel baru nk move on ni ha hahaha...

    ReplyDelete