Bridal Package Spa Shah Alam area. Suggestion please.





Alhamdulilah. Mama sudi nak sponsor aku pergi spa! tiba-tiba saja mama bagitahu petang tadi. terus excited.






mama ajak pergi survey area shah alam. katanya lepas pergi spa barulah berseri-seri nanti. by the way, along already berseri mama, cuma mahu tambah lagi serinya. haha.







baru cadang nak buat majlis mandi bunga kat rumah macam lisa surihani tu. Akibat terpengaruh dengan walimatul urus lisa & yusry.








siapa tahu spa yang ada buat package bridal area shah alam yang best? Please leave a comment darl. Thank you.


10 comments:

  1. Epa, cuba tgk kat area sk9. rasa nya kat barisan bank2 tu.tp sori dear. tak igt nama spa tu dah :(

    ReplyDelete
  2. kat plaza alam sentral byk spa

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup, haritu ada tgk kat 1st floor. oklah. ala2 bali gitu

      Delete
  3. errr taktau dear, tapi nak jugak komen kat sini heeee ampun menyibuk :p

    untung epa jd org sh alam.sangat byk spa kat sana sebenarnya.cuma nak tau best ngn x best la heee, jeles. area rumah zimie x byk spa melayu.kena g bangi baru banyak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. marilah buat spa kat shah alam. nnt kalau zimie dah pergi area bangi buat lah review

      Delete
  4. Replies
    1. yup, nampak diana rafar punye. tp xsure berape

      Delete
  5. cendana spa. ask for anis. dia urut bestttt!

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok. tq! sure. sebab dah nampak cendana spa aritu. :)

      Delete