sudah booking date untuk HIV test tapi mood ke laut






hurm, boring juga kalau mood nak kerja ke laut. Bukan apa, kerja tak ada plus hari ni ada orang cuti wilayah. beliau pun cuti. Sombong betul beliau, mahu tidur sampai tengahari kot.






lahir KL boleh cuti juga tak? haha.






dah booking HIV test on 14 februari kat Klinik kesihatan Shah Alam. Siapa sama dengan kita? angkat mouse anda!





Cuak ni, takut kena ambil darah. Dahlah mabuk darah. Planning nak check darah type sekali boleh tak? nak buat juga talasemia sekali.






bye!



8 comments:

  1. epa kol je eh buat booking tu...?
    suria call klinik kesihatan hampeh x berjawap, tensionnnnnnn

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup, call aje, epa call lepas lunch semalam. tapi memang payah skit nak dpt..

      Delete
  2. Replies
    1. call sahaja, senang :) tapi call awal mcm kat s.alam, 2mgu lagi baru test

      Delete
  3. epaaaaa kite test ujian hiv tu 13feb....hehe :)

    ReplyDelete
  4. waahhh..
    kte pn sama la takut nak kena cucuk jari tu..
    pegi hspital pn dah neves semacam.. pdhl nk lwt org sakit je.. ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe, yeke?? mule2 je kot takut... pastu kne berani... hehe

      Delete