Sabah Trip; Part Four [Final]



sambungan (Part 3 click here)... part four (4) FINAL!!





adoi, boleh terlupa part last ni. sorry!





Hari Rabu which is our last day kat KK. Pusing-pusing area airport dan bandar KK sahaja. check out awal, pukul 10 pagi. terus gerak pergi sarapan kat area town. lepas sarapan, abah cakap nak bawa pergi Pasar Filipina. Betul-betul tepi laut. shopping kat situ, bau air masin wooo. ni gambar jalan-jalan kat sana. kitorang just jalan kaki pergi tempat tu. jauh gak! dah lah terik!


























untuk beliau. Jumpa kedai jual alat anda!





di Pasar Filipina, borong pearls tak ingat! murah-murah!




Rare sangat kan? sea horse kering. nak makan ke? untuk berubat kot. euwww





then aku dah start pening kepala. Masuk kereta terus gerak nak pergi tengok KKIA sebab mama cakap perfume kat sana murah. singgah makan tengahari kat sana. MCD sahaja. aku pun berjaya rembat seketul perfume. hehe.




habis shopping dan makan, terus gerak ke Terminal 2. Hantar kereta sewa, terus check in dan prepare untuk pulang!
















Bye-bye, Kota Kinabalu (KK) such great trip over there! mesti datang balik nanti. mana tahu boleh honeymoon kat sana kan?

2 comments:

  1. betul2. masa saya pergi sabah hari tu, shopping pearl memang tak ingat dunia. beli sekali kristal. untuk nenek2 belikan tiger eye stone.

    ReplyDelete
  2. bestnye dah ke sabah.. saya takde peluang lagi..
    bajet kengkonon honeymoon nak ke sana.. ahaks!

    ReplyDelete