Pengakuan






i have to admit yang aku suka baca blog b2b lain. sejak menjak nak dekat ni. setiap hari tunggu b2b dalam list update entri. tolonglah update blog anda selalu. HA-HA. nak sendiri update malas gak kadang-kadang. ah, ilham tu datang bila bos ada depan mata, macam mana nak update. bos pulak suka lalu depan ulang alik. mana tak tensen.





b2b lain, update la entri anda selalu. saya suka baca persiapan anda. boleh? suka hati aku je kan?




entri merapu kali ni. maaf.

10 comments:

  1. hehehe...as pun ada penyakit yg serupa dgn epa...hehehe :)

    ReplyDelete
  2. hahaha...saya pun selalu tunggu orang update aihh~

    ReplyDelete
  3. Sama la. Selalu buka blog. nak update punya la malas. padahal idea melambak-lambak..huhuhu

    ReplyDelete
  4. hahah..kelakar plak korang ni...huhu..takpe..nnti irmidrza update tiap2 jam tuk korang...hehe..=) just kidding dear...i have so much to talk...but usually it will come out with writing not talking...=)..

    epa wat header badge bride to be 2012 dkt sape ekk? sukala bnda tuh..hehe...rasa nak wat kelab ja..hahah..

    ReplyDelete
  5. hehehe..pengakuan berani ni..ok2,FY update slalu k...hihi

    ReplyDelete
  6. @Asfiza:

    haha kan? view blog sendiri, tgk sidebar blog b2b jek :) pastu refresh haha

    ReplyDelete
  7. @dhiera:

    efa tgu awak update pulak hehehe :)

    ReplyDelete
  8. @BLuRpL3:

    bila time idea ada, sampai 3 entri nak tulis kan :)

    ReplyDelete
  9. @mrs irmidrza to be:

    please, update miza :) efa sudah membaca nye ;)

    ReplyDelete