Honeymoon Proposal




Which one is better?






Cherating, Pahang





which have the such a beautiful scenery of beaches





Perhaps stay at Impian Resort Cherating (My favorite hotel ever!) Mengadap laut. Bangun pagi dapat air laut. Nyaman.






Or






Port Dickson, Negeri Sembilan





Stay at Grand Lexis Cherating





and have private pool inside every room. Cool, huh? Boleh berangan-angan. haha. Kalau approve kena beli bikini ni. erk!






Beliau tak tahu lagi pasal ni. hope proposal dapatlah diajukan kepada Beliau. Cewah! Hope so!






Cik ain, Selamat Pengantin Baru!! Awak pergi Grand Lexis. Nanti buat review banyak-banyak tahu. Yang best-best punya! Nanti nak hantar proposal kat bakal suami. hehe

8 comments:

  1. Excited nak pegi lexis lebih dari excited nak nikah esok.... hehehe

    Ala....sayang pulak nak lucut title CIK ni..... :P

    ReplyDelete
  2. @Memory of A Time:

    hahaha, wah..tak sangka! hope besok berjalan lancar cik nganten! :)

    ReplyDelete
  3. best ke grand lexis ni? heheh tak pernah tau plak~ padahal dh dekat dah~ nice laa view die~~

    ReplyDelete
  4. ain!!! betul2... nanti review byk2 ok! bole la kite propose kan epa~

    ReplyDelete
  5. wah.bestnye..kte x pk lg nk g mane honeymoon ni...

    ReplyDelete
  6. grand lexis! sgt menarikkkk..
    reviewww2...

    ReplyDelete