Hari ini hari Khamis (Bebelan)





Assalamualaikum






Kan aku sudah bilang, kalau datang idea nak update blog, idea mencurah-curah macam air terjun. Kadang bila dah habis, mula kepala otak berfikir apa yang nak update. Bila tak ada idea, banyak jenguk ke group B2B 2012 lah. Banyak sembang-sembang kat sana. Tapi timeline laju giler-giler. Tak terkejar aku. so, kalau menyampuk tu dengan nada selamber saja, padahal tak tahu sangat hujung pangkal. hehe.






oh, pada siapa yang tanya kat mana aku cari kain border lace tu, kat Jakel Shah Alam ye? Tapi kalau anda jumpa kat kedai kain biasa pun ok sebenarnya. 1 spot which is at Plaza City One, sebelah semua house. korang boleh dapat kain net from RM10 semeter. Lembut! And also kain lace banyak choice. Aku hari tu sempat tawaf sana untuk cari kain net, malangnya, tak ada warna yang aku nak. So have to consider Jakel juga sebab choice dorang sangat-sangat-sangat banyak!






Kalau nak beli border lace boleh pergi Jakel. Border lace dah tak semahal dulu. before this 150++ semeter. Right now, as low as 50 semeter pun dah sangat cantik. No worries! Tambah beads sudah. Macam aku buat. Nampak kemas, padahal tak kemas sangat pun. Percubaan yang diharapkan berjaya.






Sebab mood lari nak update blog, aku dalam kondisi tak sihat. Nak demam kut! Kelmarin mulut masin cakap, dah lama tak kena demam. nah! Terus demam. Tak pe, demam tu hapus dosa kecil right?






oh, today result PMR kan? Tahniah buat semua yang berjaya. Mana tahu ada adik-adik yang jenguk blog aku. Dont worry, kalau result anda tak seperti yang dijangka. Yang penting tu SPM. tu penentu masa depan korang. Gambate!






Tahniah wana! kita boleh geng, gimme 5! Manis tak mulut along? i know lah! ada 6th sense tau!

3 comments:

  1. ishhh..
    semua b2b mesti akan sebut2 semua house klu nak beli2 wedding things..hihi.. mmg kena jejak ke semua house ni. dh lama giler x pegi.

    ReplyDelete
  2. @Cik Nasha:

    yup, pergi sane at least 1 kali..mcm2 ada... good luck :)

    ReplyDelete
  3. plaza city one byk kain murah2 ea?

    ReplyDelete