Budget Videographer [Important!]






IndahKarya (IK)





Sebelum ni, vendor ini (IK) aku dah recommend for those yang mencari bajet videographer. sila lihat entri ini. few days ni, their got some issue with their client. as for me yang recommend kepada b2b di luar sana, sorry IK if i have to say, not recommended at all. but if mereka sudah berubah, mungkin ada aku akan fikirkan semula.





sesiapa yang dah booked dengan IK, better dapatkan confrimation dari mereka. try bincang juga dengan ex-b2b or b2b lain.






benda nak jadi kan? patutlah, nak book dorang tapi asyik ada masalah, benda yang halang. banyak dari terlepas dengan promo dorang. Ada hikmah di sebaliknya. alamak, macam kasi hint aku amik OV yang mana kan? tunggu.






nampaknya, my list become shorter. tinggal 3. actually still waiting for a feedback from few OV vendor. Masih berharap. Kalau dah dapat, aku update list tu okay?






Good Luck B2B 2012!

9 comments:

  1. ade terbaca jugak pasal IK ni sblm ni..berhati2 dlm memilih yg terbaik, InsyaALLAH

    ReplyDelete
  2. semoga dapat OV yang best & tak buat hal macam IK..gud luck =)

    ReplyDelete
  3. tu la..kina pun last minute tak jadi book dorang..alhamdulillah..harap dorang tak buat gini lagi kat org lain..kesian gile..

    ReplyDelete
  4. thanks for the info.... faiz hampir2 amik ngan diaorang nie jugak.... hampir2 nak bayar depo...... tapi hari 2, MUCUK marah.. x bagi.. dia cakap t biar dia yg cari.... so faiz lepas tangan.. :)

    ReplyDelete
  5. @BLuRpL3:

    betul..kne hati2 dalam memilih vendor, takut ada org lain amik kesempatan pulak kan?

    ReplyDelete
  6. @K.I.N.A:

    kan? sgt kesian..sedey. tak baik la dorang tu...

    ReplyDelete
  7. @FarEast:

    ada hikmah kan dear bile pasangan kite xbagi, efa pun same..incik tunang suruh hold dulu ms nak amik dgn IK

    ReplyDelete