Azam Baru






Assalamualaikum





Eh, hari ni dah masuk 1 december kan? Pantas berlalu. kita pula baru lepas sambut Maal Hijrah iaitu permulaan tahun baru dalam kalender Islam. Dah alang-alang kita dah masuk tahun baru Islam dan tahun baru Masihi ni, aku nak review azam baru untuk 1433 hijrah & 2012 sekaligus. Senang cerita. So azam aku untuk tahun akan datang ialah......




menjadi sesorang yang lebih baik dari sebelum ini





yeah, semua orang mesti macam tu kan? berubah menjadi lebih baik. Tiap hari bangun dari tidur berharap hari yang bakal dilalui menjadi lebih baik dari semalam kan?





wishlist sampingan (azam tahun baru Insyallah akan tercapai)


1) Nak kurus before wedding (ala turun 3-4kg cukup)

2) being as wifey *blushing

3) Move from negative to positive

4) increase investment

5) baby, hope so *Pray

6) Give fully support & guide my sibling & Parent

7) Find new job (move to new environment)





harap azam baru 2012 akan tercapai. korang macam mana? azam 2011 banyak dah tercapai? tak tercapai boleh carry forward for next year kan?





Good Luck!

No comments:

Post a Comment