siapa nak shopping shawl design terkini & harga murah giler-giler ?






entri kali ni nak bagitahu bahawasanya ;p blogshop aku dah update shawl stok terbaru. entri persiapan wedding hold dulu sebab kat office sangat busy. ada banyak kerja kena settle sebelum next week aku bercuti panjang.


ni di antara stok terbaru. selamat cuci mata.


Shawl Pashmina made in China. Click Here.


Shawl 3 Layer. Material Chiffon. Click Here.



Shawl Love-Love. Material Jorjet. Click Here.



Shawl Pashmina. Made in India. Click Here.



visit Triolicious Enterprise



kalau mencari inner cotton awning or without awning, baju, baju preloved, beg, sini tempat paling sesuai. aku juga tengah buat sales untuk habiskan stok-stok lama. harga terjamin murah. termasuk pos laju percuma lagi.


thanks!

No comments:

Post a Comment