Senarai Lagu untuk ditimbang-timbangkan. erk!






Assalamualaikum




mari update laju-laju sebab mata dah mula rasa mengantuk. nak cerita hape? tadi browse video nikah orang lain sambil cuci mata then terus touching sorang-sorang. sedih sangat. nanti macam mana time aku pulak? (T_T) banjir kot. so berikut aku nak listkan lagu kategori love song yang sangat sesuai untuk dijadikan background dalam video nikah korang. boleh diconsiderkan antara best hits now days!



1) The Power of Love - Celine Dion






2) For The Rest of My Life - Maher Zain






3) Ketulusan Hati - Anuar Zain






4) Penghujung Cintaku - Pasha & Adelia






5) Marry You - Bruno Mars






5 je? nantilah, bila dapat ilham lagu mana, aku akan update balik entri ni. korang pulak suka lagu apa ye? any suggestion?


*edit entri. dapat ilham dari malam tadi. he-he


6) Halo - Beyonce




7) Sampai Syurga - Faizal Tahir




8) Teman Terulung - Anuar Zain *suggestion from FY



9) Permata untuk Isteri - Kopratasa




10) Because You Love Me - Celine Dion




11) All My Life - KC & Jojo




12) L.O.V.E - Nat King Cole




13) From This Moment - Shania Twain


5 comments:

  1. pls cari lagi.. I kehabisan idea.. thank you :)

    ReplyDelete
  2. i suggest lagu teman terulung-anuar zain..lirik dia sangat menaningful =)

    ReplyDelete
  3. cakap pasal sedih, my mom awal2 dah bagi warning yang dia tak mahu baca lafaz sakinah (lafaz ibu kepada anak perempuan, dan anak perempuan kepada ibu) sebab dia tak mo nangis depan semua orang... =(

    ReplyDelete
  4. kak, request 1 lagu.. amylea-sinderella..

    ReplyDelete