Salam Aidiladha 2011



As-salam semua.

tahun ni korang raya kat mana? aku macam biasa, tiap kali raya haji, memang tak kemana, raya sini, cuma tahun ni tak jalan raya sebab next week famili dah gerak pergi sabah untuk famili holiday. 1st time jejak kaki kat sabah. so sabahrian, ada tempat menarik nak suggest kat aku untuk lawat tak? aku nak jalan puas-puas sebab tahun ni tahun terakhir jalan sebagai anak dara dan juga with famili aku, nanti dah berlaki, kena bawak suami sekali jalan.

sebenarnya banyak benda nak story ni, nanti aku update pelan-pelan. alhamdulilah, Allah dah buka jalan untuk kami, everything plan so far run smoothly, berkat doa kalian. banyak nak cerita. mode Excited!!

oh, siapa nak sewa dulang hantaran boleh email aku, price sangat reasonable, murah sangat. aku galakkan datang ambil sendiri kat shah alam.


2 comments:

  1. akak rajin update nampak. tolong update adik punya sekali boleh?

    ReplyDelete