Kursus Kahwin, Motherhood, Sabah.






entri ni cerita rojak. macam-macam ada.



bila cerita pasal wedding preparation, 1 benda yang paling penting yang kena settle which is kursus kahwin. aku ni beriya-iya cerita siap dah letak booking block date, tapi kursus kahwin tak pergi lagi. HA-HA cuak gak nak pergi kursus kahwin, macam nak pergi perang! yelah, dah dekat 2 tahun tak pergi masuk kelas dengar ceramah bagai. for sure mata kuyu je. hopefully dapat penceramah best nanti. so tak boleh nak buat review lagi. tunggu habis kursus baru aku cerita.




siapa pergi kursus kahwin under JAIS? date 3 & 4 december ni? dekat depan masjid besar shah alam tu. kami pergi! jumpa kat sana ye?




baru balik dari jumpa kawan-kawan incik tunang. geng-geng mak, aku diam saja pasal depa duk cerita hal ibu-ibu. next year leh ah join the group.





lagi 1 notice, besok aku dah mula terbang ke sabah. insyallah khamis kembali ke pangkal jalan. nanti kita story pasal trip tu ye? selang seli dengan wedding sekali.




to incik tunang:



lagu untuk anda. jaga diri. jangan gatal-gatal tau! XOXO!

No comments:

Post a Comment