Finalize Official Photographer (OP)






OP



Perkara wajib yang harus aku fikir untuk majlis nanti. takkan nak harap sedara-mara famili ambil gambar, betul tak? dah la dorang sibuk-sibuk nak tolong kita time majlis supaya majlis run smoothly, ni nak suruh tertonggeng-tonggeng suruh kita berposing. oh! tak leh bayang!


siang tadi kitorang dah selamat letak booking untuk majlis. Alhamdulilah, settle. ambil 3 majlis terus. nikah + sanding + tandang. senang! semua still within budget. nak buat majlis ni semua benda kena ambil kira. bukan apa, takut over spent, lepas kahwin nangis!



so, 7kalerpicture! selamat bekerjasama! hopefully, dapat hasil yang kami impikan. cewah! 7kalerpicture ni kitorang punya OP untuk pre wedding baru-baru ni. Klik di sini



kalau berminat nak tahu package, boleh contact terus dorang kat:



Fan Page : 7kalerpicture Fan Page FB
Email : 7kalerpicture@gmail.com



by the way, dorang dah buka promotion untuk 2012 event. price sangat reasonable! started from RM999






Official Photographer - Settle *deposit paid

4 comments:

  1. wahhhh.. pakai masking pun sempat lagi hupdate blog?

    oooo sori.. lupa.. update blog pkai jari, bukan pakai muka... pantasnya update!

    ReplyDelete
  2. @ScHaN ®:

    mane de org pakai mask lame2, 10 minit sudah, tu pon dh keras muke xleh ckp, dorg kt uma ni siap wat lawak, mane tahan lame mask, nnt kedut muke kite!

    ReplyDelete