Pameran Pengantin SACC Center, 28-30 October 2011

As-salam



tema arabian night tau! gold + maroon + blue! nak tengok sangat - sangat pelamin arabian theme. boleh masuk carta nanti!



apa lagi, mari serbu pameran pengantin ni hujung minggu ni. lama dah aku tunggu pameran ni, sebab malas nak pergi jauh-jauh dan juga time pameran ni sangat sesuai dengan date aku nanti. ngam-ngam untuk mula booking or survey yang mana murah-murah.



jumpa kat sana, sebab aku memang nak pergi!



pameran pengantin ni dibawakan khas untuk anda oleh Pameran Pengantin Malaysia - by Urban Vibe Event klik untuk ke fanpage dorang.



iklan ini tidak ditaja. sekian, terima kasih :)



petua: better pergi segala pameran pengantin yang ada untuk dapat harga diskaun dan within your bajet. mesti ada angan-angan wedding, so time ni lah korang baru dapat tawar-tawar macam beli ikan di pasar. ha-ha

2 comments:

  1. Teringat zaman sibuk2 nak gi majlis macam ni sebelum kawen hehehe...

    ReplyDelete
  2. @RESMANSHAH:

    hehe, lepas habis ni, mesti rindu nak g pameran lagik :)

    ReplyDelete