Dulang hantaran untuk di sewa



As salam


Segmen barang perkahwinan pulak, kali ni saya nak buka offer untuk sesiapa yang nak sewa dulang hantaran ni. stok kat tangan ada 11 biji. semua design sama seperti kat bawah. warna silver, ada bentuk butterfly. sangat praktikal sebab korang boleh design ikut suka hati korang. maksudnya, either nak pakai alas dulang or tak pakai. its up to you.


berikut disediakan ukuran size dulang ni.



tinggi


diameter bulatan luar dan dalam



rama-rama di keliling dulang


so kepada sesiapa yang berminat boleh whatapps direct to +6012 2808 147 (epa)


ni detail ringkasan pasal dulang suapaya korang tak pening;

Dulang hantaran (11 biji)
warna: silver
material: besi
bentuk: rama-rama
deposit: RM50
(deposit akan dikembalikan untuk jaminan barang dipulangkan dalam keadaan baik)
sewa: RM10 setiap 1 dulang
tempoh: 2 minggu sahaja
block date: full payment of deposit needed to secure rental item, balance bayar bila ambil dulang


oh, kalau boleh saya lebih prefer penyewa area lembah klang or kawasan sekitar sahaja dan boleh datang ambil sendiri di shah alam sebab saya duduk sini.



thank you!



**********



Jadual Sewaan Dulang Hantaran for year 2016



January 2016
*open for rental

February 2016
*open for rental

March 2016
*open for rental

April 2016
*open for rental

 May 2016
*open for rental

June 2016
*open for rental

July 2016
*open for rental

August 2016
*open for rental

September 2016
*open for rental

October 2016
*open for rental

November 2016
*open for rental

December 2016
*open for rental

25 comments:

  1. chantekk...nak sewa blh??(seyes nie)

    ReplyDelete
  2. @ms_eina@mr_ayel:

    serius nak? boleh jew..aku ada 11 dulang tu... kalau mau contact ok!

    ReplyDelete
  3. Ada lagi x? Ingat nak sewa majlis pertunangan adik nnt. Mungkin bulan 3 ni. Saya duduk Shah alam.

    ReplyDelete
  4. sy berminat nak sewa..shah alam kat mana?

    ReplyDelete
  5. sy nak sewa ari sabtu ni..boleh?

    ReplyDelete
  6. Saya nak sewa ;) majlis pada 10 hb 11..

    ReplyDelete
  7. Saya nak sewa ;) majlis pada 10 hb 11..

    ReplyDelete
  8. Saya nak sewa ;) majlis pada 10 hb 11..

    ReplyDelete
  9. hidayah
    saya nak sewa untuk majlis pada 01.09.2012

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh email saya ye? takut xpasan pulak

      Delete
  10. Salam.. Saya dh emailkan utk sewa dulang...Tggu reply dr Tuan punya blog je.. *^___^*

    ReplyDelete
  11. hye. i nak rent la. if possible asap. tp i jz need 4 dulang je. i nak guna on friday.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ala dear, nak gune this friday ke? dulang still ada org sewa lagi. this week baru nak pulangkan. sori.

      Delete
  12. Boleh email kt nisa.sahrom@gmail.com

    ReplyDelete
  13. salam.
    saya ada email awak. nak sewa dulang ni. reply me asap ye. :)
    thanx.

    ReplyDelete
  14. Salam, saya nak sewa utk dec 2012, 9 dulang. Boleh email saya tak? juwairiahzin@yahoo.co.uk
    Thanks!

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh email kat akuifakosape@yahoo.com

      Delete
  15. salam epa..i nk sewa next june2013..pm me at myrazulaikha82@yahoo.com ur address...tq

    ReplyDelete
  16. Pengen yang lebih seru ...
    Ayo kunjungi www.asianbet77.com
    Buktikan sendiri ..

    Real Play = Real Money

    - Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
    - Bonus Mixparlay .
    - Bonus Tangkasnet setiap hari .
    - New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
    - Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
    - Cash Back up to 10 % .
    - Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

    untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
    - YM : op1_asianbet77@yahoo.com
    - EMAIL : asianbet77@yahoo.com
    - WHATSAPP : +63 905 213 7234
    - WECHAT : asianbet_77
    - SMS CENTER : +63 905 209 8162
    - PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

    Salam Admin ,
    http://asianbet77.com/

    ReplyDelete
  17. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete