bebelan setelah 2 minggu dalam silent mode





Salam



Mak aii, catat rekod diam seribu kata dalam blog. macam tak percaya. saja, nak rehat-rehatkan diri sebelum membizikan diri untuk next project. eh, tak adalah, few weeks before raya, kat office busy dengan submit tender. now, busy dengan nak prepare task untuk started new projek kat perak. plus, dengan aku tak berapa sehat dari 1st day raya, baru baik batuk for 3 4 days, kena demam balik *sambil lap hingus leleh2.



masih ingatkah anda dengan entri ni. cewah!



so, kami adalah orang yang terakhir redeem hadiah ni. memang nak buat untuk prewedding betul. busy sangat la, thats why kena postponed untuk photoshoot ni. event ditunda untuk kali ke 3, so final date which will be held on 16th October 2011 in Putrajaya, Insyallah. but the major problem are konsep + baju tak dapat nak finalize lagi! gua buntu!! help help



kalau boleh tak mahu lah sesimple sangat sebab kemungkinan gambar tu akan digunakan untuk majlis akad + sanding nanti. not too much elegant takut orang cakap over sangat. tapi tak mahu konsep yang selalu dah orang buat. hah? complicated right? kesudahannya, last minute grab jelah apa yang terbit kat dalam kepala otak!



oh my God! dah masuk bulan 10. kenapa tahun ni sangat pantas! boleh slow sikit tak?



oh, next month aku pergi sabah! family trip, actually family trip without my 2 sister yang kemain busy dengan job task masing-masing. kalah menteri. terpaksa join dengan geng budak sekolah!



rasanya, sebelum aku busy dengan task lain, better aku update review yang dah berpuluh-ribu entri yang dah berjuta-kali aku kata nak update, but tak update. malas sangat lah ni.



NEXT! review session.

No comments:

Post a Comment