SimplySiti Produk Halal?



minggu lepas kecoh-kecoh produk simplysiti dah jadi tak halal disebab dikatakan ada bulu babi kat berus dia. terus tokti buat pengumuman cakap produk ni halal. tapi for sure ramai yang cakap, yela, pengarah urusan confrim buat statement cakap produk dia halal. tanpa ragu-ragu, aku pun check website Jakim untuk kepastian.



klik untuk tumbesaran yang gemilang


entri kat website jakim tu baru dikemaskini 7hb ogos (semalam)


so, kalau rasa dengar-dengar ura-ura sesuatu produk tu halal or haram, better rajin-rajinkan diri untuk surf website jakim untuk dapat kepastian betul-betul.


mula-mula lip gloss, lepas tu pencuci muka, then krim muka, lipstik. memang best produk simplysiti. berbaloi dengan harga yang agak mahal, tapi puas hati. nanti aku buat review produk simplysiti yang aku dah guna.


oh, mak aku yang influence suruh guna simplysiti sebab dia yang guna dulu.

No comments:

Post a Comment