selamat hari raya aidilfitri 2011



entri tulis dengan laju-laju sekali. besok dah jumaat, last day kerja. yippie! sekarang mood raya, nak buat kerja pun malas. ingat raya-raya-raya. tahun ni kami semua raya di kedah. dekat 1 minggu, tapi raya ke empat kena rush balik sini sebab nak pergi member bertunang. orang kampung dia dekat duduk diam-diam kat sana. jangan rindu ;p


oh, takut tak sempat nak wish raya. kesempatan ni, aku nak ucapkan selamat hari raya. maaf zahir batin. kot-kot terkasar bahasa terguris kata-kata dalam blog aku. hati-hati di jalanraya kat siapa-siapa yang balik kampung. jemput lah singgah rumah raya nanti!


untuk tunang tersayang, jaga diri kat sana. selamat hari raya maaf zahir batin. 0-0 tau! nak duit raya boleh? haha. nanti kita raya sama-sama ye? sebagai tunangan. tunggu kepulanganku nanti.

No comments:

Post a Comment