Veil -sold out

salam

rasa macam nak bagi sewa veil. harga berpatutan. kalau siapa nak beli pun boleh. aku tak kisah, mana-mana yang datang dulu. kualiti memang dijamin. net & lace beli kat jakel. ada jahit manik jugak. warna peach for net. lace dark peach. siapa yang berminat boleh email di....


triolicious [at] gmail.com

sold out!!

Link
material: soft peach net / dark peach lace + manik & pearls
potongan: D shape
Paras: Pinggang
*negotiable

nak baca kisah pasal veil. klik sini

9 comments:

  1. bestnye pandai jahit sendiri..;)

    ReplyDelete
  2. @K.I.N.A:

    hehe, ala..jahit sikit sikt pandai la ;)

    ReplyDelete
  3. salam.. nk tnya... veil ni if dengan baju manik pink sesuai ke? brape ye harga? tq...

    ReplyDelete
  4. @za2za Shop:

    baju tuh kaler ape ye? rasanya boleh kot, tp kaler lembut la...sbb veil ni lembut kaler, net tuh org xperasan yg sebenarnya kaler peach, nampak putih..

    ReplyDelete
  5. baju color putih but manik color baby pink/soft pink :)

    ReplyDelete
  6. epa.. kalo tempah jer ngan epa bleh? hehehe...(memula mood mcm nak buat sendri pas baca entri epa yg ni 'Review E day: DIY Veil' tp pastu mcm mls blk..so come out dgn idea tempah ngan epa je la...bleh ke?)

    ReplyDelete
  7. @za2za Shop:

    oh..tempah? hehe...bila nak guna ye? takut tak sempat pulak...tp efa jahit skit2 jela...xpro pun...

    tp xmau tgk veil tu dulu ke? mane tau masuk...sbb efa rasa kalau putih masuk jek kaler dia...

    ReplyDelete
  8. @za2za Shop:

    oh...bulan 12....boleh la kalau nak...sempat gak nak buat...hehe

    awak duduk area mana ye?

    ReplyDelete