hasil tangkapan dari budak tak pro...

alalala, bila tengok orang lain pro edit gambar aku pun nak join, tapi tak jadi. haritu, saja jalan-jalan jenguk blog kawan-kawan, singgah kat blog adik ini, lama tak teguran macam dulu-dulu ye dik? sizuka-world-of-life student malaysia yang ada kat NZ. pandai betul la amik gambar, aku ni nak sangat belajar amik angle gambar yang cantik-cantik. pastu edit guna photoscape saja. aku ni takat nak edit gambar shawl basic pandailah. kalau nak bermain dengan warna terus fail (T_T) sekarang angan-angan nak rembat dslr sebiji untuk majlis. kat rumah dah ada sebiji, tapi malas gila nak try, HA-HA

ni picture hasil dari tangkapan kat area putrajaya hari tu. ada gambar raw dan edit.












ah! terus jatuh cinta dengan camera ini, best gila wooo! panas hati je tengok mama yang rembat. huhu

3 comments:

  1. cool la ur mom.. sume gadjet die ade ne.. haishh.. jeles okeh.

    ReplyDelete
  2. walaupun dah berbasi. haha! untuk preparation wedding, benda yang selalu aku survey adalah videographer. banyak jugaklah dengan masing-masing ada special offer. kalau pergi pameran pengantin pun

    ReplyDelete