b2b selangor & Selamat berpuasa

diam tak diam dah nak masuk bulan 8. cemas! rasa pantas sangat masa berlalu. tak sempat nak bernafas. Insyallah Isnin ni kita akan mula berpuasa. so tahun ni tahun pertama aku berpuasa sebagai status tunangan orang. insyallah juga, mungkin tahun depan tukar status pula. selamat berpuasa semua! semoga kita dapat hayati, penuhi, lalui bulan ramadhan sehingga selesai.

kepada b2b dari selangor, termasuk aku ler sekali. meh meh amik banner ni. saja nak meramaikan majlis. yang ni pun aku dapat dari google je. kredit untuk tuan punya banner ni.


lepas raya la baru tangan aku gatal nak cerita pasal wed preparation. yelah, masih awal lagi kot aku rasa. kitorang plan pun semuanya akan start lepas raya. insyallah. sekarang banyak survey idea nak buat DIY. rasanya cerita pasal engagement hari tu dah habis kot. kalau aku teringat part mana yang tak cerita, nanti aku tulis lah.

5 comments:

  1. yeay jumpa lagi b2b ! jom kita exchange link boleh?

    http://norapurplebridez.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. http://seindahlaceungu.blogspot.com/
    hye b2b. follow u

    ReplyDelete
  3. hi,blogwalking disini dan follow u.jom lawat page saya dan like juga..tq

    http://www.facebook.com/Sweetsweetsugar7

    ReplyDelete