Special Thanks to...

My famili... thanks sebab bersusah payah untuk tolong along buat preparation dan pastikan majlis along berjalan lancar.


sedara mara yang sudi hadir. datang dari jauh


To his family, sudi terima efa dalam keluarga baru ;)


my besties yang tersayang, kawan susah senang. myra merangkap tukang amik gambar bersama incik tunang, sudi amik gambar dan layan karenah aku. kawan-kawan incik tunang, fieza dan siapa nama? lupa ;p


special to my mr tunang, thank you for everything. tak mahu cari yang lain dah ;p

5 comments:

  1. wahhhh syoknya dah jadi tunangan orang.hihihi~

    ReplyDelete
  2. epaaaaaaaa congrats!
    *FYI i rename blog: seekingfirjaniDOTblogspot

    ReplyDelete
  3. Cik Epa...

    Congratulation.... Sweet sgt Cik Epa dengan baju Peachyyyyy tu.. hehehehe.. kawen jangan lupa jempot taw! hehehe..


    Nak tanya, dah try beli SPANX tu ke blom? Kalau dah, ok tak material dia?

    ReplyDelete
  4. oi petai.. sampai sni ko menyelinap yea~

    ReplyDelete