solution for bride2be out there! sembunyikan spare tyre anda



for those b2b kat luar sana, if nak tutup segala 'spare tyre' yang ada kat badan tu boleh cube spanx ni.

haha, padahal entri ini nak tuju kat diri sendiri. harituh masa tunang tak sempat nak guna. untuk kawen nanti, kompom aku rembat seketul.


boleh pre-order kat blog sini
Link
klik sini


wajib rembat ni, kang tak pasal-pasal, banyak mata yang duk pandang-pandang, jeling-jeling semacam. biasalah manusia :)

2 comments:

  1. harharhar.. gelak guling2 dah!

    ReplyDelete
  2. @ScHaN ®

    hurm, dah boleh agak dah sape yg comment dulu...cehhh

    ReplyDelete