diy veil, perlu or tak?

salam.

agak-agak sempat tak buat diy veil? kain net kat jakel berape ringgit ye? semalam pergi jalan tar nak survey veil, dalam semua house veil paras pinggang pun dah rm150++ kain keras, tak best sangat. area luar dia boleh dapat rm28-rm35, design memang sebiji design indon. tak lawa! kain lagik keras.

tapi mama ada selendang nikah dia, sangat cantik. tapi selendang la, buat veil pun boleh. berat la sikit tapi sangat cantik! haritu ada usha2 veil dalam blog, sewa baru rm50, cantik! payahlah nak decide! kalau nak diy pun senang, just beli kain net dalam 1meter or 1 1/2 meter, cariklah lace murah2, jahit manik.

hurm, tengoklah macam mana. hehe

envy betul dengan veil ni

4 comments:

  1. sygku cik epa... wah2.. tgh buat persiapan yer..? bila "due date" nye? huhuhu

    ReplyDelete
  2. hehe.. ikut bajet kot.. klu tak lari.. baik sambar je yang baru.. lagi best. leh wat koleksi..

    ReplyDelete
  3. @aibaks

    tu la..leh kasi org lain pinjam lak ;p

    ReplyDelete