nazak dah ini?!!

isk, tension betul. tiba-tiba pc kat office ni diserang virus. langsung tak boleh bukak software, tapi yang pelik internet explorer boleh pulak guna. tapi lembap nak mati.


bayangkanlah korang diberi pilihan, handphone or internet, pilih salah satu saja. korang akan pilih yang mana 1?


aku?



confrim aku akan pilih internet! serius aku memang tak boleh hidup TANPA internet! jiwa kosong, minda slow, serba tak kena. oh benci perasaan tu. sebab dulu aku pernah rasa 1 bulan tak ada internet, panas bontot okay!


aku dah banyak kali call tukang repair pc ni, apa pasal entah payah nak angkat tepon. sabar jela.

No comments:

Post a Comment