gaban tu apa kebende hah?

korang tau tak aku ni mengantuk tahap gaban!

nak update drawing latest pun malas, padahal projek dah settle lama dah.


cepatlah tengahari. aku nak balik tidur.

pakai makeup pun nak cover muka mengantuk giler.


ada jugak tersembam depan pc ni kang....


aku baru lepas ambik parent kat klia pagi semalam. pukul 2 lebih sampai rumah. pukul 3 baru tidur, pukul 8.15 pergi office.

apa pasal aku update blog pendek-pendek sekarang??

No comments:

Post a Comment