Penantian dari 2006 akhirnya tamat jua pada 2010. syukur alhamdulilah.

Lets picture do the talking ya? ;)

first time dapat bunga yang super banyak. thanks to hawa's family, my family, angah dan tercinta.

see, nampak excited kan?

huh, payah betul nak pakai topi tuh, asyik jatuh jek. tapi perasaan; priceless!!

after ceremony, payah mencari famili sebab handphone tak ada di tangan.

bersama adik-adikku. sorang je tak sampai lagi. pesanan untuk adik-adik; lepas ni along nak pergi convocation korang pulak. belajar rajin-rajin hokeiii!

opss, dah reveal insan tercinta. cewah!

dengan my kembar merangkap besties 4 tahun! miss u la my laling.

oh, dengan dony pakcik kentut. haha. one of best student gak ni. jangan lupa aku ya? kahwin jemput!

dengan dekan fakulti engineering dan cik best student fakulti ye? beliau sangat rajin belajar. so she deserve it. keep in touch ye sis?

me proud!

abah dan mama sumber inspirasiku! love you all!

tata, unisel bestari jaya!

bersama gadis-gadis gile dalam kelas!
inilah classmate saya. susah senang gaduh, baik selama 4 tahun.

4 comments:

  1. congrats babe :) belajar pandai2

    ReplyDelete
  2. aqilah: thanks dear ;)
    naz: thanks jugak bro! belajar mesti pandai2 ;)

    ReplyDelete
  3. tahniah.. pasni nak tggu upload gambar kawin plak!
    hihihi (1st big day is convocation, 2nd big day - kawin laa)

    ps : best kan pakai mortar board, sy dulu rase macam tak nak pulangkan!

    ReplyDelete