dalam hati ada taman der



Aku Bukan Pilihanmu by Isma AF7

Jutaan hari berlalu sudah
Tak ku sedari begini jadinya
Kisah yang indah berlalu sudah
Cintaku musnah hancur berderai

Betapa dukanya hatiku
Bila cintaku tak ke mana
Hatiku kau guris luka
Ku tabahkan jua hatiku ini

Cintamu yang lalu
Masih ku terasa
Akan diri ini sama bagai dulu
Kenangan bersamamu
Masih ku terasa
Apakan daya aku bukan pilihanmu

Derita yang ku tanggung ini
Jiwaku terus meronta
Tak tertahan pedih hatiku
Hanya doa ku kirimkan untukmu

sejak aku dengar lagu ni kat radio terus tertanya siapa yang nyanyi. lagu ni best untuk dilayan woo. memang tak tipu. layak untuk dibuat lagu karaoke. oh, lama tak test suara ni.
sayu je dengar lagu ni.

dulu aku pernah rasa feel tu. lirik tu memang sebiji kena kat batang hidung sendiri dan aku tak mahu rasa perasaan tu lagi. perit! tak mampu hadapinya lagi.


maaf entri feeling-feeling sebab mood wa swing sedikit. wa ganas tapi dalam hati ada taman der!

No comments:

Post a Comment