Congratulation skuad Harimaumalaya! Malaysia Menang piala AFF Suzuki. Khairul Fahmi tangan macam magnet!


salam semua!

akhirnya kejuaraan piala AFF suzuki milik kita. milik malaysia wooo, setelah 14 tahun menanti untuk dapat. tahniah semua! tahniah Malaysia. tahniah skuad harimaumalaya, tahniah k. rajagopal.

semalam aku banyak update thru twitter. yang paling best, trending topic in worldwide nama #Khairul Fahmi dan #congratulationmalaysia

dasyat woooo!!

mula-mula memang dasyat ar tangan khairul fahmi che mat the goal keeper! macam magnet kot. memang kita kena belasah kaw-kaw! siap kena kepung dengan 3 player indon tau! walaupun keputusan 2-1 kita kalah gol, tapi akhirnya kita menang bergaya dengan aggregate. haha, sejak tengok bola ni baru aku pandai pasal aggregate bola ni.

tapi paling banyak aku suke player safee sali dan player no 12. oh apakah nama kamu ye? biasalah perempuan mesti tengok jejaka kacak berlari-lari di padang bola.

source: google image

muda-muda player kita ni kan? memang bagus coach k. rajagopal beri kepercayaan kepada player muda yang semangat sangat tinggi!

yeay! majulah sukan untuk negara.

oh, khairul fahmi ada awek yang cun ye? mari jenguk blog dia! http://jejariruncing.blogspot.com/2010/11/how-i-met-your-incik-apex-part-1.html

dear eila, hope your relationship will lasting for ever! sweet ah korang!

source: elia personal blog

besok kita cuti wo! terima kasih perdana menteri!!

siapa rajin boleh pergi sambut team malaysia balik kat airport klia pukul 2 petang ini kalau tak silap.

2 comments: