berita baik untuk kaki shopping macam saya! jualan murah giler-giler sedang berlangsung!


salam.

dah lama blog saya ni agak bersawang. sejak awal tahun 2010 lagi dah macam tu. last year sampai naik muntah nak baca. sila salahkan bakal laki yang suka makan sambil tidur. ;p

larikkkkkk

nak cerita apa ye? simpan dulu lah. mari cerita pasal blog bisness saya yang tengah buat sales giler-giler. jualan sempena year end sales yang giler-giler.

shawl semurah RM8 korang dah boleh dapat. shawl yang diturunkan harga sebab nak buat clearance stock pun ada. before this price shawl tu semua bermula RM15++

risau pasal postage??!! dont worry. sebab kalau korang beli 2 helai ke atas dah boleh dapat FREE POSTAGE lagi! korang siap boleh campur dengan mana-mana design yang korang bekenan.

so? promotion bermula sekarang sehingga 2 january 2011. cepat!! while stock last tau sebabnya design setiap shawl tak banyak. 1 shawl 1 design saja. semua cantik-cantik dan berkualiti.

ada juga kain pasang cotton, tudung awning dan inner awning. hanger tudung/shawl pun dah turun harga!

belian melebihi 10 helai layak untuk dapatkan harga borong. sebab ada yang suka beli banyak-banyak untuk kegunaan sendiri kan?


visit Triolicious Enterprise

or

email efa triolicious [at] gmail.com

No comments:

Post a Comment