adik aku dapat 8A untuk PMR dia! aku? speechless tau!

salam.

woooo, speechless bila dapat sms dari mama bagitau adik aku nombor 4 tu dapat straight A's!! 8A!! word cemerlang je banyak aku tengok kat slip result dia. OMG!! mana ada sejarah famili dapat 8A. hehe. kakak-kakak dia sekor pun tak de.

memang dasyat ar kau wani!


sebab bila masa dia study? dulu nak suruh study liat betul! asyik-asyik main laptop, main internet!

tapi dia memang hardworking lah! time kat sekolah je kot. kat rumah tak nampak dia study. kejap-kejap pergi koperasi sebab jadi koop sekolah.

tapi wa memang tabik spring sama dia!


mama aku siap termenangis wo tengok result dia. terharu beb!

trial pmr pun just dapat 4a je. siap masa nak apply mrsm kitorang mati-mati hasut dia tak payah pergi amik. sekali, hambik kau! slip 8A dia kasi lempar! hari ini parent aku senyum je, happy mood pasal tercapai juga hasrat ada anak dapat 8A pmr.

eh, pmr sekarang makin senang ke? atau dah ramai budak pandai ni. zaman aku dulu kenapa aku rasa 8A tu sangatlah susah!

congratulation my sista wani!! we so proud of you!! lepas ni kasi skor masa SPM lak k? 10A! lepas tu boleh pergi oversea! ada excuse lah aku nak jalan-jalan oversea pas ni :)



tengah fikir, aku nak kasi hadiah apa kat dia? mama nak kasi handphone baru. aku? hurm.....

5 comments:

  1. wowow..congrats utk adik epa. pandai mcm kakak die =D

    ReplyDelete
  2. ohhh...tq cik puan aina yang gorgeous!! :)kakak die x sepandai dia la ;p

    ReplyDelete
  3. bg hadiah abang ipar baru la.. ahahha..

    ReplyDelete
  4. izzati: tq!! :)
    schan ke? : over tauuuuuu!!

    ReplyDelete