entri rojak di pagi sabtu yang sejuk banget!

dulu pernah cerita pasal si sotong ni, tak percaya sila kelik kat sini.

semoga kau tenang di sana Paul si Sotong! mungkin ada orang telah racun tangki ko ataupun nak colek ko lalu dibuat sushi sebab Dia suka makan sushi sejak-sejak dengan saya... HA-HA


next 4 years khidmat beliau tidak diperlukan lagi. mungkin akan muncul tikus, panda, beruang, kupu-kupu sebagai peramal berikutnya.



next story!!



malam ni kan bola kelantan lawan negeri sembilan? oh oh oh! saya nak sokong siapa yang menang lah. tak ada addict sangat pun dengan bola. just addict dengan pemain bola sahaja. oh kacak sangat, kelihatan macho berlari-lari mengejar bola sambil keluar peluh jantan! oh, cekci! maafkan saya, kamu! kasi chance okay? nanti kita taubat ;p

oh, maafkan juga pasai cakap mamat dalam kereta kelihatan encem. hurm, terbayang kamu pulak nanti, mesti ada gadis kata macam tu. tak pe, saya letakkan cop mohor kat pintu. GREAT IDEA!!!

hey, nak cerita pasal bola, terlencong pulak. dulu masa zaman akmal rizal, sangat addict dengan beliau. masa tu dia main dengan kedah. but then dengar masa kelantan pulak sekarang. nampak sangat dah tak follow. kat negeri sembilan ada mamat handsome, si kembar tu, tapi tak valid dah, its okay, suke tengok muka mereka. macho gitu lagi2 ada janggut sikit2. oh sangat suke!! <--- ayat berikut lebih kepada memberi hint to Dia ;p okay,



NEXT!!!



dulu juga pernah cerita pasal entri ni, kelik sini

saya memang seorang yang tak boleh guna hp mahal-mahal. suka install software canggih-canggih sikit. konon up to date lah, sekarang padan muka, software dah corrupt! tensen betul! dulu pernah jadi masa pakai n70.

plus kena masuk virus okay? bayangkanlah, malam tadi dah padam semua msg, tup tup pagi tadi msg tu ada balik, tapi sampai 26hb je. pelik kan???


oklah, tamat luahan perasaan hari ni. Jom keluar!! nak jalan-jalan lah. bosan!


notakaki: Triolicious Enterprise dah update shawl baru!! mari rembat-rembat sebelum terlambat. nak diskaun?? sebut je: efa, saya nak diskaun! ;p

4 comments: