Mari2, siapa nak beli camera raya? sila angkat tangan. boleh bergaya dengan camera baru yang murah!



okay, nak buat short entri saja. hari raya kan bakal menjelma tak lama lagi. so korang semua mesti akan cantik-cantik pada pagi hari raya. kalau dah cantik-cantik tu, of course lah mahu ambil gambar kan? tapiiii, camera tak ada. mahal pula nak beli.

so dikesempatan ini, efa nak buat promotion (actually helping my sister yang kerja di canon tu) korang boleh beli camera, dslr, digital or video camera yang murah gila kat canon. psst, kena bagitahu, promotion ini sebenarnya untuk staff canon sahaja tau. so kalau korang nak beli, mesti melalui my sister lah. korang boleh usha katalog yang telah efa sediakan. sila klik untuk tumbesaran yang melampau-lampau.

semua camera ini di import dari Japan tau! memang tak sama lah dengan camera canon yang korang beli kat kedai. kat kedai banyak yang dipasang di malaysia. so, kalau tengah tercari-cari camera tu, memang sesuai dengan promo ini. sales ini setahun sekali je.

kalau korang berminat? boleh email efa di triolicious@gmail.com

okies? :)

eh, lupa nak bagitahu, sales ini 3 hari sahaja. 6 - 8 sept 2010 only!!

4 comments:

  1. jual2.. sapa mau beli.. ada free gift ka kak??

    p/s: tumbesaran melampau-lampau?

    ReplyDelete
  2. isk2...sudahlah u..cibuk jek...wakakaka

    ReplyDelete