Update Tom Raja Farah, naik traffic blog ku!

baru semalam update blog pasal kes bergaduh Tom Raja Farah penyanyi realiti Mystar LG, terus naik traffic blog saya. hint terus sampai ratus sedangkan sebelum ini payah. hehe. by the way, nak update story Tom lagi.....

tadi baru lepas baca kat website Murai.com adik kepada mangsa sudah buat pengakuan dan tunjuk bukti sms serta myspace antara dia dan Tom, OH! sungguh tidak sangka, penuh dengan caci dan maki. ingatkan lepas keluar melodi ahad lepas, sudah settle semua, rupa-rupanya its all FAKE!! plastik! mangsa yang bagitahu adik mangsa. apa sudah terjadi. makin parah nampaknya.

kalau korang nak tahu cerita selanjutnya, klik kat website Murai.com ini.

tadi jenuh juga nak memahami jalan cerita mereka. complicated! macam matematik.

kesimpulannya, kenapa suami mangsa sentiasa bersama Tom Raja Farah? Apakah status hubungan mereka sebenarnya?

notakaki: alamak, tiba-tiba jadi mamarazi :)

5 comments:

  1. saya tak rasa ini pergaduhan..apa yg keluar kat media semua sagt2 one sided…Tom sebenarnya telah membantu pasangan ini.. Tapi difitnah keluarga gara2 cemburu dan tak puashati dari pihak keluarga yang datang macam samseng beramai-ramai membelasah orang tanpa amaran..
    Pihak keluarga tu dah la pukul curi and ramai lelaki pukul sorang perempun yg tingginya tak sampai 5 kaki.. kalau nak tau kat gambar tu yang tgh peluk Tom adalah mangsa perempuan yg kononnya kena dera dgn Tom.. Dia tgh nak protect Tom sebab Tom sebenarnya dah banyak tolong dia dan suami sejak mereka turun ke KL.. alih2 dah la kena fitnah.. kena belasah ramai2… Not to mention yang wartawan ramai2 tu duk enjoy the ‘show’ tapi tak buat apa2 just for the sake untuk dapat cerita/news.. Hanya ada sorang wartawan utusan sahaja yang menolong.. kepada semua warga bloggers dan kaki gosip.. sila kaji betul2 dan dapatkan cerita kedua belah pihak.. anda ada etika atau tidak? atau anda hanya tergolong dalam golongan orang yg penting diri dan menghebahkan perkara yg tak benar… Hanya pendapat 2 sen saya..

    ReplyDelete
  2. ko rasa apa hubungan tom dengan laki mangsa,something wrong here..ada sumber ngatakan tom ada upload pix mereka kissing di facebook..what the hell

    ReplyDelete
  3. ceh..farah mmg bohsia..

    ReplyDelete
  4. kembali ke pangkuan bekas suami dan anak n bertaubat .. jgn kejar glemer

    ReplyDelete
  5. raja farah ni mmg bohsia pon..dari sekolh lg ..

    ReplyDelete