Semua rezeki itu datangnya dari Allah. Syukur!

aktiviti sangat padat, ditambah pula baru lepas ambil stok baru untuk blogshop. tugasan mengedit pun masih terjalan sejak hari isnin lalu. ambil gambar shawl pun ikut batch by batch. tak sempat. balik office, mandi, solat terus ambil gambar. malam pula selepas makan, kena proses edit gambar. nasib baik tugasan di office tak banyak. just kena proceed payment untuk supplier. berpinar mata sebab kena kira satu per satu berpandukan DO (delivery order) material on site.

short update sebab nak teruskan kerja tertangguh. by end of this month, which is 31 july 2010, siapa-siapa yang ada area shah alam, boleh datang jenguh ke booth Triolicious Enterprise di Dewan MBSA section 7, shah alam selangor. sempena Huiyo Bazaar. macam-macam promosi kitorang akan jalankan. so pada siapa-siapa nak tengok stok-stok terbaru kami, boleh lah singgah dan beli.

singgah tau! banyak juga aktiviti yang akan dijalankan di sana. boleh la kita beramah mesra dan berkenalan dengan lebih rapat lagi.

salam sayang semua!

maklumat lanjut, klik di sini.

3 comments:

  1. WoW !!!
    hehehehe...

    http://tentuluran.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. wah.business woman skg.hehe.gudluck!

    ReplyDelete
  3. Syukur alhamdulillah...

    *
    Cahaya-Bagaimanakah rupa kebesarannya? Jom kita menghayatinya bersama! ^_^

    ReplyDelete