Perodua Myvi LE Pink Color! I LIKE!




wow! sakit hati tengok myvi limited edition (LE) baru launching hari ini. itupun lepas tengok paper tadi petang. teruja okay!! sangat cantik PINK color! OMG!! kenapa masa zaman saya dulu mereka tak keluarkan warna PINK! tapi bagi pendapat saya la, kereta terbaru Myvi ini mungkin mengfokuskan kepada golongan wanita muda terutamanya untuk student-student lah yang mungkin merasakan mereka sangat comel ketika memandu kereta berwarna pink. oh! sangat comel. tapi kemungkinan juga para jejaka agak segan silu untuk tumpang kereta pink. hehe.

saya sangat teruja dengan design dalamannya terutama di bahagian audio! ada corak-corak okay? sangat stylo disitu. tak percaya mari usha...

agak-agaknya cik merah saya boleh ditukar tak dengan design audio kat atas ni? huhu.

KESIMPULAN: sangat comel! comel! dan comel!

kalau cik merah saya tak ada, sudah lama rembat warna ini sebab saya memang suka kelainan dari orang lain.

Price? dalam RM48,600.00 lebih kurang dengan harga cik merah saya. tapi cik merah trasmisi manual ye kawan-kawan. myvi LE ini hanya ada trasmisi automatik.

oh, cik merah tetap dalam hati sanubariku! kalau cari kat tempat parking senang jumpa sebab senang detect!



antara design myvi yang paling saya suka, design lama myvi SE sebab nampak ganas! i like!

3 comments:

  1. cantik ker epa myvi LE ni... hajar xtgk lagi... tp dah booking Myvi SE... klu cantik rase cam nak tukar jer... hehehe...

    ReplyDelete
  2. Warna LIMITED EDITION nie memang menarik....

    ReplyDelete
  3. wow..teruja ni.. kebetulan memang nak survey pun... so dah boleh order satu...

    ReplyDelete