Mari dekat, mari dekat. sila buat dengan nada Sheila Rusly ye?

hah, saya nak habaq ni, kalau siapa-siapa mahu cari shawl yang murah dan berpatutan dengan berkualiti, boleh lah jenguk blogshop saya, Triolicious Collection. sekarang tengah update shawl-shawl terbaru yang pasti akan buat kamu rambang mata and akan rembat semuannya. lagi saya suka. kalau nak beli banyak dengan harga borong pun boleh, minima 10 helai. apa lagi, cepat tau, sebelum design kesukaan korang dirembat orang lain.

mari cuci mata sedikit...

Inner 4 tone - RM12 each

Inner 2 tone - RM10 each

Inner Plain - RM9 each

shawl abstrak Gorget - RM8 each

Shawl Pashmina Corak - RM10 each

Shawl English Style - RM8 each

kain pasang japanese cotton - RM45 each free postage, buy 2 above RM85 free postage

shawl pashmina plain - RM12 each

shawl I Am Gorgeous restock - RM10 each

shawl lycra yang tengah in giler - RM15 each. ada 2 design bulat-bulat and garis.

nak tengok koleksi lain?

klik disini

atau

http://triolicious.blogspot.com

2 comments:

  1. uit dekat bulan raya nie..meniaga selalu laku huhuu

    ReplyDelete
  2. Salam. Jom kita menghayatinya bersama! ^_^

    ReplyDelete