Ayam Penyet, korang mesti pernah rasa kan? saya baru rasa. lambat seminit.

Hari selasa minggu ni, saya dan mama pergi lunch untuk rasa ayam penyet kat seksyen 9. dulu perasan ada restoran ayam penyet baru buka. dah lama gila nak pergi rasa sebab tengok kawan-kawan dan blogger lain selalu cerita kesedapan ayam penyet tu.

kesimpulan agak sedap! tang ayam tu. ada rangup-rangup. sambal dia sangat pedas! macam sambil belacan. meragam gak perut lepas makan. tapi rasa nak try lagi lepas ni!

mula-mula blur nak order apa, last-last kitorang order ayam penyet dan sup bakso. sup bakso agak kurang sedikit dengan selera kami.

Ayam penyet

sup bakso

so for those yang duduk area shah alam, nak rasa ayam penyet tanpa perlu pergi jauh-jauh, boleh try kat sini. restoran deret kedai sebelah Shah alam mall seksyen 9, dekat-dekat dengan mc donald.

2 comments:

  1. best ke ayam penyet?xpenah mkn jgk ni..he2

    ReplyDelete
  2. owh selalu dengar
    tapi tak pernah cuba lagi
    indonesian food ni kan;)

    ReplyDelete