Triolicious Collection ada buat Jualan sempena Cuti sekolah dan hari raya. harga runtuh gila-gila.

okay, nak bagitahu kepada peminat cotton sekalian. Triolicious Collection tengah buat sales harga runtuh gila-gila untuk kain pasang Japanese Cotton dan English cotton. kain 4 meter. material sangat sejuk dan berkualiti tapi harga murah. tak percaya pergi survey kat tempat lain, murah but kain keras dan panas. harga sangat berbaloi.

Kain pasang Cotton. ada banyak design, boleh tengok kat blogshop ye?

RM45 free Pos Laju.

dulu saya jual RM55 free postage. turun RM10. yang bestnya kalau korang beli lebih akan dapat diskaun lagi. deduct RM5 dari total kain yang dibeli.


Kain pasang 1Malaysia pun ada. kain 4 meter juga.

Kain 1Malaysia Washable Silk. tinggal 2 corak ini sahaja tau. siapa cepat dia dapat.

harga RM50 free Pos Laju.

dulu RM55 free postage.Kalau beli kat kedai, harga RM60-RM70 tau. macam biasa diskaun RM5 akan dapat kalau beli banyak. cepat! sebelum corak pilihan hati dirembat dulu. korang boleh guna time raya ni. mesti anggun bergaya nanti.

untuk pilihan blog jenguk blog.

4 comments:

  1. hehehe...tengah clearance...meh la beli utk mak ke??

    ReplyDelete
  2. corak yang ws003 tuh cantik

    ReplyDelete
  3. salju: memang cantik.....nak x? boleh tgk kt blog or email sy... triolicious@gmail.com

    ReplyDelete