siapa mahu dapat free gift boleh join giftaway ni. mudah sahaja.


sebenarnya nak update kat blog shop dulu. tapi nantilah. saya sangatlah busy minggu ini. kesian blog ni dianaktirikan. just nak bagitahu, blogshop saya Triolicious Collection tengah buat giftaway! sesiapa pun boleh join. senang! tak perlu jawapan soalan mahupun slogan. just bagi komen di entri Triolicious 1st giftaway bersertakan detail wajib. itu sahaja. apa lagi join cepat. giftaway berlangsung sekarang sehingga 30 jun 2010 sahaja. hari rabu next week last. nanti korang boleh dapat hadiah. free gift. yang penting ikut syarat-syarat yang diperlukan tau. thanks all.

2 comments:

  1. nak tahu cara nak makeover baju lama jadi baru?jom singgah blog saya. :) follow you~

    ReplyDelete